Antalya Turizmin’de Üzüntülü Olay

Antalya Turizmin’de Üzüntülü Olay

Bugün takipçilerimizden gelen Ülkemizin turizm açısından üzücü haberi sizlerle paylaşmak isterim arkadaşlar. Denize gitmek için sabah saatlerinde Antalya’nın Konyaaltı sahiline giden takipçimiz. Öğlen saatlerine doğru denizin köpürdüğünü ardından suyun yeşile bulandığını fark etti.

Olayı yetkilere bildirildikten sonra sahilin görevlisi olan Büyükşehir Belediyesi’nin güvenlik görevlileri tarafından düdük çalarak vatandaşlarımızı denize girmemesi yönünde uyarılarda bulundurulmuş.

Denizin büyük alanına yayılan yeşil sudan Antalya Büyükşehir Belediyesi Çevre Sağlığı Şube Müdürlüğü uzman ekibi numune alarak incelenmesi için laboratuar’a götürülmüş. Durundan tepkili olan takipçimiz denizin açık kısmında tankerlerden dökülen pislikler veya sanayi atıklarından çıktığını dile getirmektedirler. İnşallah bu üzücü olay yakında açıklık gelir.

 

Sizlere kısaca Konyaaltı sahili hakkında bilgiler vereyim arkadaşlar. Konyaaltı Plajı Antalya merkeze yaklaşık olarak 30 dakikadır. Yol kenarlarında oldukça çok banka bulunmaktadır. Kum çakıl karışımı bir plajdır.Tüm ihtiyaçlarınıza karşılık verebilecek kapasiteye sahiptir. Yarın görüşmek üzere..

Sibel

Bir cevap yazın